Mijn biseksuele avontuur

Ik had net gebroken met mijn vriendje na twee jaar. Het was allemaal minnelijke, we waren gewoon uit elkaar gegroeid en ons seksleven was compleet uitgestorven. Hoewel ik nog steeds dol op hem was, hij kon de lust niet meer aanwakkeren die ik zo veel heb gemist.

Het was moeilijk om plotseling alleen te zijn na al die tijd, dus mijn vriendinnen organiseerde een kroegentocht voor een grote avond in de stad. Ik droeg een korte jurk met pailletten, killer heels en kant ondergoed dat me sexy deed voelen. We waren allemaal giechelig en uit op een leuke avond.

Over de avond, genoten we van veel aandacht van verschillende mannen. We zagen er sexy uit, en ze wilden allemaal een stuk van ons. Sommigen van hen waren OK, maar geen specifiek nam mijn fantasie. Tegen de tijd dat we bij de discotheek aankwamen voelde ik alsof ik me nodig moest opfrissen, dus ik verontschuldigde me en ging naar de dames wc. Ik poeder mijn gezicht en deed mijn lipgloss weer op, net als het meisje naast me. Ik betrapte haar ogen en ze glimlachte.
“Je ziet er echt mooi uit”, vertelde ze me. Gevleid, had ik een instant sympathie voor haar – gaf haar een grijns, en ik nodigde haar uit om bij mij en mijn vrienden te komen. Ze was haar vriend waar mee ze was verloren in de menigte. Haar naam was Daisy, het was echt een heerlijk meisje.

We dansten samen voor een tijdje, schreeuwen wanneer een liedje van Justin Timberlake kwam. We hebben ons echt in het zweet gewerkt, dus besloten we om een ​​pauze te nemen op de grote lounge banken. We praatten een tijdje, en ze legde me uit dat ze biseksueel was. Ze had een relatie met een jongen, maar ze had eigenlijk de voorkeur voor meisjes – ze waren gevoeliger, meer geven in de slaapkamer en nog veel meer op elkaar afgestemd zijn als het op seksualiteit aan komt. Ik hoorde mezelf denken over de dingen die ze zei, en ik was nieuwsgierig. Ik had 1 keer een meisje gekust tijdens mijn studiejaren, maar sindsdien had nooit echt nagedacht over het nog een keer te doen. Net terwijl ik aan het nadenken was, boog ze zich voorover en kuste me. Zacht en voorzichtig op het eerste, ik trok meteen voor een tweede van schok, maar besefte toen dat ik eigenlijk niet erg vond en het voelde wel leuk. Ik leunde achterover in de richting van haar, en dit keer was ze minder zacht. Haar lippen hard op de mijne met meer kracht dan ik had gedacht, en ik realiseerde me met verbazing dat mijn slipje nat werd, ik was echt opgewonden.

We kuste voor een tijdje, steeds meer en meer verhit. Een paar jongens stonden in de omgeving te kijken, en vonden het briljant wat we deden. Maar toen keek ik voor mijn eigen vrienden, en waren ze nergens te bekennen.
“Waarom kom je niet terug naar mijn vrienden?” Stelde ze voor. Ik wist waar dit toe zou leiden, en ik was te dronken om de verleiding te weerstaan. We rende uit de club hand in hand en riepen een taxi. Ze kuste me aldoor op de weg terug, volledig onaangedaan door de blikken die we kregen van de bestuurder. Gelukkig woonde ze alleen, dus zodra we door de voordeur waren verloor ik al mijn remmingen. We renden naar de slaapkamer, tussen het zoenen door rukten we de kleren van elkaars lijf. Haar huid was zo zacht – veel zachter dan van een man. Haar aan raken was fijner, en ze zoog op mijn tepels als nog nooit iemand had gedaan, en ze vingerde me zo lekker zoals alleen maar een vrouw kan. Alles wat ze deed voelde zo goed als het zou zijn als ik was genoeglijk van mezelf. Ze legde me neer op bed en met haar vingertoppen strelend over mijn lichaam deed mij sidderen van genot. Haar wapperende kusjes begon op mijn nek terwijl ze zich boog over mij, en langs mijn borst, over mijn borsten, langs mijn buik en op mijn bekken. Ik wilde niet dat ze zou stoppen, het voelde zo goed. Ze trok mijn benen verder uit elkaar en begon te kussen en te likken aan de binnenkant van mijn dijen, steeds dichter bij mijn kutje. Toen ze eindelijk haar tong stevig langs mijn clitoris liet gaan, snakte ik naar adem van opluchting. Ze voelde hoe nat ik was en duwde een vinger in mij, te buigen naar mijn g-spot terwijl ze bleef wrijven op mijn clit en met haar tong masseerde. Ik kwam binnen enkele seconden, schreeuwen harder dan ik dacht dat ik kan. Ademloos en een beetje beschaamd, begon ik Laura ook stevig te verwennen. Het verbaasde me hoe natuurlijk het voeldealsof mijn lichaam hiervoor ontworpen was.

Ik heb het met een paar jongens gedaan sindsdien, maar als ze niet helemaal doen voor mij wat ik wil dan doe ik mijn ogen dicht en denk aan Daisy …